Shaping the autonomous future

UDVIKLING AF ROBOTISKE SYSTEMER DER GØR EN FORSKEL

Et autonomt værktøj der hjælper i kampen imod skovbrande

Hos Robotto, integrerer vi vision og navigation algoritmer til monitorering og analyse af skovbrande hjulpet på vej ved brug af autonome droner.

Skovbrande

En stigende trussel der påvirker økosystemer, dyreliv og mennesker ligeligt. Dette produkt er et værktøj til bedre vurdering af skovbrande. Realtid dataindsamling giver et præcist overblik over skovbranden.

Autonome Systemer

Udviklingen af autonom teknologi giver mulighed for at bruge disse systemer til hurtigere og mere effektiv dataindsamling. Dette vil reducere behovet for droneoperatører og vil frigøre disse ressourcer.

Bevaring af Økosystemer

Dette produkt opfylder flere FN verdensmål fra 2030 Paris konferencen, herunder bevarelsen af økosystemer, reduktion af dødsfald forårsaget af naturkatastrofer og øget modstandskraft imod disse.

Data Behandling

Vores unikke value proposition indeholder en speciel designet, kontinuerlig voksende database der træner vores AI modeller hvilket giver et stærkere produkt. Dette differentierer os fra vores konkurrenter og giver vores produkt styrke.

Vores Historie...

Fra en bachelortese til et voksende tech startup. en gruppe ingeniørstuderende der nu arbejder for at opbygge et firma fra et universitetsprojekt.

Hvem støtter os?

Vil du vide mere omkring os?