Om Os

Velkommen til Robotto

Vi er et ungt tech startup med visionen om at forme den autonome fremtid!

Hvem er vi

En gruppe ingeniører fra robotteknologibacheloren ved Aalborg Universitet. Der sprang ud som iværksættere ved at udvikle et nyt autonomt værktøj til indsamling af data ved skovbrande.

Vores mission

At udvikle autonome systemer, uanset felt eller skala, og derved skabe en lettere og mere bæredygtig verden gennem integration af robotteknologi.

Hvad vi laver

Vores første produkt fokuserer på monitorering og dataindsamling af skovbrande med droner for en hurtigere og mere nøjagtig vurderingsmetode.

Vores Historie

Vi startede med vores Autonomous Wildfire Recognition & Analytics Drone som vores tese ved robotteknologibacheloren. Vi vidste tidligt, at dette produkt kunne anvendes i den virkelige verden og hjælpe i mange lande, hvor skovbrande er en kritisk trussel. Som vores projekt skred frem, blev der vist interesse fra mange der var villige til at hjælpe og investere, for at sikre sig dette produkt kom på markedet. Dette er grunden til vi besluttede os for at fortsætte som et startup hvor vi kunne skabe løsninger der hjalp de nuværende trusler imod menneskeheden og dyrelivet i verdenen, skabt ​af klimaforandringer.

Næste Skridt

I seks måneder, efter august 2019, slutter Robotto sig til Innovativ Vækst programmet, finansieret af Innovationsfonden. Et 6 måneders iværksætterkursus, der hjælper med at opbygge grundlaget for vores virksomhed. Det vil hjælpe os med at videreudvikle vores forretningsidé, opbygge vores forretningsmodel og udvikle vores første produkt.

Innovativ Vaeskt Goals

Hvorfor vælge os?

Vi skubber til brugen af autonome robotsystemer, der udfører opgaver hurtigere og mere præcist, på en out-of-the-box facon.

Vores design af kontinuerligt voksende database, til at træne vores AI modeller. Dette giver stærkere resultater, hvilket gør dette til vores kernefokus og styrke.

Vores produkter er bygget til at imødekomme vores kunders behov. Kundefeedback er et centralt referencepunkt der sætter kravene til hver løsning.

Det videnskabelige arbejde fra vores første produkt har ført os til udgivelsen af ​​en videnskabelig artikel i “Lecture Notes in Computer Science” (LNCS) -serien af ​​Springer. Denne vil blive præsenteret på ICVS-konferencen, der finder sted i Thessaloniki, Grækenland i september 2019.

Vil du gerne vide mere om os?